مدیرکل امور فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو:
واردات برنج‌ طلایی تراریخته از فیلیپین کذب است

انجمن واردکنندگان برنج ایران

مطالب مرتبط

p3

کشت دوم برنج در سایه بحران آب
سود مقطعی کشاورزان به قیمت نابودی منابع طبیعی

IMG_6369

دیدار رئیس و دبیر انجمن با رایزن اقتصادی تایلند در ایران

M_AG6981

در گفتگو ایسنا با دبیر انجمن عنوان شد: 
ارز ترجیحی ناکام در تنظیم بازار مصرف

برنج

اصلاح چرخه تخصیص ارز برای حفظ جریان تأمین برنج ضروری است

photo frame

گفتگوی ایسنا با دبیر انجمن
رد شایعه کمبود و تأکید بر استمرار واردات

logo1

بیانیه انجمن واردکنندگان برنج ایران
به مناسب گرامیداشت روز ملی تشکل‌ها

 

به گزارش خبرگزاری مهر، عبدلعظیم بهفر، با اشاره به اینکه تنها محصولات تراریخته وارداتی شامل دانه‌های روغن کلزا، پنبه دانه، ذرت و سویا است، گفت: تمامی برنج‌های وارداتی به کشور که از مبادی قانونی وارد می‌شود و در هنگام ترخیص از نظر ایمنی، سلامت و وضعیت تراریختگی (تغییر ژنتیکی یافته) مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و تاکنون هیچ نوع برنجی با عنوان برنج طلایی فیلیپینی تراریخته وارد کشور نشده است.

وی افزود: بر اساس قانون ابلاغی تمامی کارخانجات تولید مواد غذایی موظف هستند محصولاتی که در فرایند تولید از دانه‌های روغن کلزا، پنبه دانه، ذرت و سویای تراریخته تولید شده را با درج عبارت «تراریخته» روی بسته بندی برای مصرف کننده مشخص کنند.

بهفر با بیان اینکه برنج‌های وارداتی به کشور عمدتاً از هند و پاکستان هستند، ادامه داد: طبق مقررات سازمان غذا و دارو منابع برنج‌های وارداتی مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و پس از ثبت، مجوز ورود برای محموله از منابع ثبت شده صادر می‌شود.

به گفته وی، بدیهی است در هنگام ترخیص تمامی فرآورده و یا مواد اولیه خوراکی از محموله نمونه برداری شده و طبق ضوابط و مقررات ملی کشور از نظر شاخص‌های ایمنی و سلامت مورد آزمون قرار می‌گیرند.

مشتاقانه منتظر دریافت نظرات شما دوستان عزیز هستیم





For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.